Skrevet af Akut Tandlægen Odense og Tandlægevagt.
Alle ønsker at have et stort flot smil, og derfor er god mundhygiejne vigtigt! At have dårlig mundhygiejne kan føre til en række forskellige tand problemer i fremtiden som tandkød sygdomme, infektion, tand tab, hjertesygdommeslagtilfælde og meget mere. Regelmæssige check ups hos tandlægen og rengøring kan forhindre disse problemer samt give dig med godmundhygiejne.

tandlæger

Her er en liste over 10 tandhygiejne skridt du kan tage for at fremme god mundhygiejne og mindske rengingen hos din tandlæge.

1. korrekt tandbørstning

En af de letteste skridt til at gøre for at tænderne holde ren. Når du børster tænder, Placer børster i en vinkel 45 gradertæt tandkødsranden. Både tandkøds randen og tandoverfladen bør være i kontakt med børster. Børst den ydre overflade af tænder ved hjælp af en back-og-tilbage, up-and-down bevægelse, og sørg for at gøres forsigtigt for at undgå blødning.At rengøre indersiden overflader af tænder og tandkød, Placer børster i en 45 graders vinkel igen og Gentag de frem-og-tilbage, up-and-down bevægelse. Endelig, børste overfladen af tungen og taget af din mund til at fjerne bakterier, som kanforårsage dårlig ånde.
Forsøge at børste mindst to gange om dagen til at forhindre syre oprustning fra fordelingen af fødevarer af bakterier. Menhvis dit arbejde eller aktiviteter forhindrer dig fra at gøre dette, grundigt skylle munden med vand efter at have spist for at minimere mængden af mad, der skulle fungere som substrat for bakterier.

2. tandtråd!

Vi ved, det er en akkord og en masse gange glemsom efter tandbørstning, hvis farende ud af døren ellervej i seng. Dogkan tandtråd hjælpe dig med at fjerne madrester og andre skadelige stoffer, der børstning regelmæssigt kan ikke. Brug af tandtråd giver dig mulighed at dybt mellem tænderne, hvor tandbørsten børster ikke kan eller endda mundskyl kan ikke vaskes væk. Vi anbefaler brug af tandtråd mindst én gang om dagen.

3. undgå tobak

Dette vil være en stor fordel til dine tænder. One, det vil spare dig fra kræft i mundhulen og parodontale komplikationer.To, det vil spare dig fra de utallige skadelige virkninger forårsaget af de midler, som anvendes til at maskere lugten aftobak. Du ryger en cigaret, kan du bruge slik, te eller kaffe til at maskere røget ånde og lugt. Dette fordobler størrelsen afskaden.

4. begrænsning af sodavand, kaffe og alkohol

Selv om disse drikkevarer indeholder et højt niveau af fosfor, kan hvilket er et nødvendigt mineral for en sund mund, formeget fosfor nedbryder kroppens niveau af calcium. Dette forårsager tandhygiejne problemer såsom tand henfald og gumsygdom. Drikkevarer, der indeholder tilsætningsstoffer som majssirup og mad farvestof kan gøre perlemorsfarvet hvidetænder synes kedelig og misfarvet. Derfor er det bedst at vælge drikkevarer som mælk, som hjælper med at styrketænderne og bygge stærkere emalje, du får en sund, smuk smil og vand som hydrater kroppen længere endsukkerholdige drikkevarer.

5. indtage Calcium og andre vitaminer, der er godt for kroppen

Du har brug for masser af kalcium til dine tænder. Det er afgørende for tænderne samt dine knogler. Det er bedre at drikkemælk, befæstet appelsinjuice og at spise yoghurt, broccoli, ost og andre mejeriprodukter. Du kan også tage en calciumtilskud at tage forskellige doser afhænger af din alder og nødvendighed som pr recept. Calcium og DVitamin ernødvendigt for at opretholde sundhed tandkød og tænder. Vitamin Bkompleks er også afgørende for beskyttelsen af tandkød og tænder fra revner og blødning. Kobber, zink, jod, jern og kalium er også nødvendige for at opretholde sundetandhygiejne.

6. besøg din tandlæge

Du bør besøge din tandlæge mindst to gange om året for at have en fuld hygiejne behandling udføres. Også disseaftaler, er en omfattende eksamen taget med røntgenstråler til at opdage og forhindre fremtidige tandbehandlinger opstår.

7. bruge mundskyl langs side tandbørstning og tandtråd

Mundskyl er ikke særlig nødvendigt, og ikke alle mundskyllevand er nyttige. Mundskyllevand indeholder Listerine voreschlordioxid er meget nyttigt, fordi de hjælper til at dræbe og vedligeholde bakterier i munden. Det kan hjælpe med at opretholde god ånde samt hjælpe med at opretholde stærke tænder. Mundskyl kan ikke gøre alt arbejde men hvis du er allerede tandbørstning, tandtråd, besøge tandlægen og spise godt, mundskyl er kirsebær toppen, som vil gøre din tandsundhed stor.

8. at have en tandpine eller mærke andre dental symptomer

Hvis du har lav tand og kæbe smerter en aftale hurtigt som muligt. Din tandlæge skal diagnosticere den underliggendeårsag og rette det, før det bliver til et større problem.

9. kig det store billede

Alle forstår, at du skal tage sig af dine tænder til at undgå tandpine, bevare dit udseende og holde tandlægeregninger skak. Mange mennesker, men ikke forstår hvor vigtigt oral sundhed er at vores samlede sundhed billede. Tand problemer kan føre til diabetes, hjertesygdomme, systemiske infektioner, manglende evne til at spise eller tale ordentligt og andre sygdomme.

six senses yao noi thailand

februar 14th, 2016

Posted In: My Blog