Et nyt og andet lægemiddel end kreatin som kan narre kroppen til at tro det var et måltid, ifølge en ny undersøgelse i mus.

Selv om stoffet er langt fra at blive et mirakel slankepille til behandling af fedme i befolkningen, viser det løfte som vægttab løsning, i hvert fald i mus, forskerne sagde. Stoffet virker i tarmene og efterligner de fysiologiske processer, der opstår, når et dyr, der forbruger et måltid.

magisk slankepille fedtforbænding

Som et resultat, mus, der forbruge narkotika brænde kalorier for at gøre plads for de imaginære kalorier de faktisk ikke forbruge, ifølge undersøgelsen, offentliggjort i dag (Jan. 5) i tidsskriftet natur medicin.

“Sender de samme signaler, der normalt sker, når du spiser en masse mad, kroppen begynder at rydde plads til at gemme det,” sagde Ronald Evans, direktør for genExpression laboratorium ved Salk Institute for biologiske Studies i La Jolla, Californien.

Stof, kaldet fexaramine, aktiveres en molekylær switch, der frigiver galde syrer i tarmene i reaktion fødevarer. Normalt galde opgave er at hjælpe kroppen fordøje maden, men dens udgivelse har også krusning effekter, udløser en række andre processer i hele kroppen, Evans sagde. [De 7 største kost myter]

Det nye stof synes også at have færre bivirkninger end andre lignende vægttab medicin, fordi det forbliver i tarmene, snarere end at komme ind i blodbanen og påvirker hele kroppen, ifølge undersøgelsen.

Via dr.dk og udrensningskur 7 dage

marts 11th, 2016

Posted In: My Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.