Mange mennesker er uvidende om, at træfældning er et af de farligste erhverv (herunder politi og brandslukning arbejde). På grund af arbejde i nærheden af el ledninger, i ekstreme højder og med farlige redskaber, bærer træ arbejde en stor risiko for alvorlig skade og dødsfald. Til din beskyttelse og fred i sindet er det vigtigt at du forstår, hvordan din træ service arbejder ikke kun at beskytte sundheden for dine træer, men at beskytte dig mod potentielle uheld der gerne skulle undgås ved Træfældning Nordsjælland, træfældning København eller træfældning Roskilde

Gode spørgsmål at stille før træfældning:

Er de personer, du sender til at udføre arbejdet regelmæssigt uddannet i sikkerhed og korrekt træfældnings teknikker? træfældningnordsjælland.dk, har kompetente og veluddannede medarbejdere.

Tillader din virksomhed medarbejdere til at bruge træ pigge på ethvert tidspunkt for at klatre i træer skal trimmes? (Disse kan alvorligt skade træer ved at forårsage infektioner).

Har du generelle ansvar og arbejdsskadeforsikring til at dække medarbejdere? KAN DIT FORSIKRINGSSELSKAB SENDE MIG EN KOPI? træfældningnordsjælland.dk/roskilde tilbyder dette.

Sænkning tunge stykker træ forårsager en enorm mængde af friktion og stød-belastninger reb og remskiver. Specielt designede gear vil holde arbejdstagere værdiboks, dit hjem sikkert og jobbet kører problemfrit

Kan jeg få billeder af nogle af din tidligere træ beskærings arbejde? Detkan du hos træfældningnordsjælland.dk/kbh

Har du brug for nogen betaling på forhånd? (Gør det ikke. Behøver ikke betale noget, indtil den er færdig!)

bede om en bestemt pristilbud skriftligt.

Når du er tilfreds, du arbejder med en ærlig og kompetent professionel, invitere ham eller hende til dit hjem og få et tilbud. Et skriftligt tilbud giver dig sikkerhed for præcis, hvad din job vil koste — ingen overraskelser. Pas på “job skøn.” Det kan gå galt.

marts 3rd, 2016

Posted In: My Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.